Euro-Belt

Organisatie

Euro-Belt is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het confectioneren van hoogwaardige kunststof transportbanden. Het bedrijf opereert sinds 1997 onder leiding van Jan op den Velde en is sinds een aantal jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf. Met ruim 30 jaar ervaring in de transportbandenwereld staan kwaliteit en technisch advies hoog in het vaandel bij Euro-Belt.

Euro-Belt levert

Aan diverse sectoren

Icon Tuin Landbouw

Land- en tuinbouw

Icon Industrie

Industrie

Icon Recycling

Recycling

Icon Logistiek

Logistiek

Icon Voedingindustrie

Voedingsindustrie

Icon Papier En Karton

Papier en karton

Icon Luchthavens

Luchthavens

Icon Marmer En Granietverwerking

Marmer- en
granietverwerking

Wie zijn wij

Onze oplossingen

Organisatie

Betrouwbaar

Mede dankzij de jarenlange ervaring in de transportbandenwereld, staat Euro-Belt garant voor betrouwbaar en deskundig advies.

Organisatie

Flexibel

Van spoedleveringen tot het deskundig laten monteren van de transportband, niets is te gek bij Euro-Belt. Ook het beoordelen en adviseren op locatie behoort tot de mogelijkheden

Organisatie

Klantgericht

De transportbanden van Euro-Belt kunnen worden geproduceerd in elke gewenste lengte, breedte en uitvoering. Dit alles wordt toegepast op de specifieke wensen van de klant.

Organisatie

Grote voorraad

Eén van de grootste unique selling points van Euro-Belt is het beheer van een eigen grote voorraad. Momenteel heeft Euro-Belt ongeveer 200 verschillende bandtypes die continu standaard in voorraad zijn, waarvan een groot deel beschikbaar is op 3.000 mm breed.

Organisatie

Snelle levering

Dankzij de eigen grote voorraad kunnen er ten alle tijden snelle levertijden afgegeven worden. Tevens in geval van spoed kan er door de grote voorraad soms dezelfde dag nog verstuurd worden.